Grillede lammekødboller med mango chytney
3-4
personer
Det skal du bruge:
400 g hakket lammekød
1 rødløg - finthakket
2 spsk groft hakket frisk koriander (kan undværes)
1-2 fed presset hvidløg
1 tsk. spidskommen
½ tsk. cayennepeber
½ tsk. muskatnød
½ tsk. kanel
Peber og salt
Olie til pensling
Træspyd
OBS! Ønsker man en mindre kraftig smag af lammekød kan halvdelen erstattes af enten hakket gris eller hakket oksekød.
Sådan gør du:
Ingredienserne blandes og formes til 16-24 små (evt. aflange) kødboller, der sættes på spyd og pensles med olie.
Grilles på grillen eller grillpande til kødet er gennemstegt.
Tilbehør: Mango chutney, naanbrød og salat
Chutneyen kan evt. røres med finthakket rødløg, lidt limesaft og hakket bredbladet persikke efter smag.